Πέννυ Ανταλουδάκη (interior designer) – O εγκέφαλος της διακόσμησης στις βιτρίνες μας και φλογερή Κριαρίνα!

Πέννυ Ανταλουδάκη (interior designer) – O εγκέφαλος της διακόσμησης στις βιτρίνες μας και φλογερή Κριαρίνα!

Είναι το άτομο που θα με κατσαδιάσει αν φορτώσω πολύ το τοπίο στο φαρμακείο και το άτομο που θα φέρει όλη μα όλη την χαρούμενη προσωπικότητα της στο χώρο μας μέσω της δουλειάς της! Γράφει στο  urbanlife  και σε ένα σημείο περιγράφει τον εαυτό της :

Είμαι η Πηνελόπη που τη φωνάζουν Πεννυ και επίσης αυτή που με φωνάζουν γνωστοί και άγνωστοι όταν θέλουν αυτό το “κάτι” που μπορεί να τους αλλάξει το χώρο τους. Από πάντα έκανα εικόνες απο το κάθε τι που μου τραβούσε την προσοχή και το έκανα νοερά δικό μου μέσα στο σπίτι μου,έξω από αυτό ,με λίγα λόγια φτιάχνω πάντα το σκηνικό που θέλω να με περιβάλλει! Αγαπώ τα ταξίδια,τη μουσική,τις επισκέψεις σε μουσεία ,τις ταινίες.Θελω να μπορώ να αλλάζω συχνά τα έπιπλα,τα χρώματα ανάλογα με τη διάθεση και με την εποχή…κατι με χρυσόσκονη για τα Χριστούγεννα ,ζωντανά χρώματα την άνοιξη ,κοχύλια το καλοκαίρι !Γιατι η ζωή μας ειναι σύντομη και ειναι ωραίο να μπορούμε να την κάνουμε όμορφη!!”

Και ναι αυτό είναι ! Με την Κριαρίσια ματία της θα σου αναστατώσει τον κόσμο , το σαλονι , την κουζινα ,την βιτρίνα την ζωή σου όλη ! Θα χρησιμοποιήσει ό,τι μα ό,τι δεν έχεις φανταστει και στο τέλος θα πεις…ουάου πως με κατάλαβε βρε παιδι μου !

Τώρα τελευταία κάνει κ στήσιμο σκηνικού σε youtube κανάλια …(γκουχου γκουχου ..) !

Ένα κορίτσι με φινέτσα Παριζιάνικη και αισιοδοξία μικρού παιδιού ! Στο τέλος σίγουρα την κάνεις φίλη σου ! θα την βρεις στο ΦΒ (@Penny Antaloudaki ) και δες ένα άρθρο της για το animal print να ξυπνησουν τα ζωώδη ένστικτα σου !

http://urbanlife.gr/urban-deco/xypnas-to-animal-print-mesa-moy/?fbclid=IwAR118ze6Gc30nMkGt91P9Y09uHDFQZj-S5IxNHCAnIA4KMewELlO46-3Lxs

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα